Rare Mantras of Lord Shiva




Shiva Mantra
Shiva Mantra

The Brahma, Vishnu and Mahesh are the trinity of the universe. The Brahma Creator, The vishnu the Protector and the Shiva the Destructor . The destructor of all bad, inauspicious , sins present inside us.To enlighten within for Shiva and to get his blessings this is a very powerful and effective mantra which can be devoted to lord Shiva.


II om vande dev umapati surguru, vande jagatkaranam,

 vande pannagbhushanam mrigdharam,vande pashunam patim,

 vande surya shashank vahini nayanam, vande mukundpriyam,

 vande bhakt jana- ashrayam cha varandam , vande shivshankaram II

II om namastestu bhagvan, vishveshvaraya mahadevaya,

  Triyambakaya Tripurantkaya , Trikagni kalaya ,

Kalagni rudraya neelkanthaya mrityunjayay

sarveshvaraya sadashivaya shreeman mahadevaya namah II
 

ब्रह्मा विष्णु महेश ये ब्रह्माण्ड की त्रिशक्ति हैं, जिसमे ब्रह्मा निर्माता हैं, विष्णु पालनकर्ता और शिव संहारकर्ता हैं !

गंभीर , हानिकारक और बुरी अवस्थाओ को नष्ट करते हैं उनका नाश करते हैं , अपनी कुरीतियों को विध्वंस करने के लिए और स्वयं में एक नयी  शिव चेतना जागृत करने और शिव कि कृपा पाने हेतु उनकी वंदना करने के लिए एक प्रभावकारी मन्त्र है जिसे भगवन शिव कि आराधना में उनको अर्पण किया जा सकता है !
 
II ॐ वन्दे देव उमापति सुरगुरु , वन्दे जगत कारनम ,

  वन्दे पन्नाग्भुश्नम मृगधरम , वन्दे पशुनाम पतिम ,

 वन्दे सूर्य शशांक वाहिनी नयनं , वन्दे मुकुंद्प्रियम ,

वन्दे भक्त जनआश्रय च वरंदम , वन्दे शिव शंकरं II


II ॐ नमस्तेस्तु भगवन ,विश्वेश्वराय महादेवाय ,

  त्रियाम्बकाय त्रिपुरानात्काया,त्रिकागनी कालाय ,

  कालाग्नि रुद्राय नीलकंठ मृत्युंजयाय,  

  सर्वेश्वराय सदाशिवाय महादेवाय नमः  II